MORFI | « Η Pantone αποκάλυψε τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού το ….2018 !! »
19469
post-template-default,single,single-post,postid-19469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

« Η Pantone αποκάλυψε τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού το ….2018 !! »

04 Μαΐ « Η Pantone αποκάλυψε τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού το ….2018 !! »

Είμαστε λίγους μήνες μέσα στο 2017, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την Pantone από το να κοιτάζει μέσα στην πολύχρωμη κρυστάλλινη σφαίρα τους το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον ! Χωρίς ακόμη να έχουμε συνέλθει από την αναπάντεχη επιλογή της για το χρώμα του 2017, η Pantone μας χαρίζει ήδη μια γεύση για τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2018. Στη διεθνή έκθεση Home & Housewares στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, η διεθνής αρχή για το χρώμα έδωσε στους συμμετέχοντες μια γεύση  σε ότι θα συμβεί  στην τάση για το 2018 ….

pantone201833q

 

«Τα μεταλλικά έντονα  χρώματα , για το 2018,  χαρακτηρίζονται πλέον  » κλασικά»  , ακόμα και  ουδέτερα !», δήλωσε η Eiseman, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Pantone , σύμφωνα με το περιοδικό Home Accents Today.

Από την άποψη του χρώματος, η τάση συνεχίζεται μακριά από τις παστέλ αποχρώσεις (όπως τα χρώματα της χρονιάς Serenity και Rose Quartz του 2016 σε πιο ζωντανές αποχρώσεις ) . «Τα έντονα χρώματα φαίνεται να είναι μια φυσική εφαρμογή στους έντονους τρόπους ζωής μας και της διαδικασίας της  σκέψης μας αυτές τις ημέρες «, είπε η Eiseman.

pantonepinteresrd

 

Verdure

Η πρώτη ομάδα χρωμάτων, η Verdure, αποτελείται από χρώματα εμπνευσμένα από λαχανικά όπως το σέλινο και το φύλλωμα καθώς και το μωβ από  μούρα και το μπλε του κελύφους. Η Eiseman εξήγησε ότι αυτή η παλέτα είναι  «συμβολική για την υγεία». Θεωρούμε ότι τα «βαμμένα μπουμπούκια μας» είναι τα τέλεια ποπ χρώματα από την παλέτα Verdure για κάθε δωμάτιο. Αυτό το έργο ενσωματώνει ακόμη και το Scallion, τη δική μας σκιά φυτικής βαφής.

verdure2g      prasimo

 

Playful

Προσθέστε κάτι το ιδιόμορφο στο δωμάτιό σας  ενσωματώνοντας το Playful, την δεύτερη ομάδα χρωμάτων, με χρώματα όπως το κίτρινο Minion, το Lime Popsicle, το πράσινο Flash και το Blue Skydiver. Ο καλύτερος τρόπος για να εμφανίσετε αυτά τα υπέροχα χρώματα είναι  κάποια   μαξιλάρια ρίψης στον καναπέ σας με αυτά τα φωτεινά χρώματα! Η αντανάκλαση της προσωπικότητας σας θα επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο !!

playful

blue skydivergreen flashminion yellow 2lime green

 

Descretion

Λεπτές, αλλά όμορφες αποχρώσεις , η διακριτικότητα !  Η  τρίτη  χρωματική παλέτα περιλαμβάνει νοσταλγικές αποχρώσεις όπωςτο Elderberry, το Burnished Lilac και το Hawthorne Rose. Διακριτικά αλλάξτε την απόχρωση ενός τοίχου στο σπίτι σας με την προσθήκη ενός από τα παραπάνω χρώματα της παλέτας. Το αποτέλεσμα θα είναι λεπτό και εκλεπτυσμένο.

discretion 2g

elderberryburnished lilachawthorn rose

 

Far – fetched

Το Far-Fetched είναι μια παλέτα που σύμφωνα με την Eiseman » φτάνει και αγκαλιάζει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς». Συνδυάζει ρόδινα χρώματα όπως τον παγωμένο καφέ και το Ruby Wine με γήινους τόνους όπως το κίτρινο. Πιστεύουμε ότι αυτές οι αποχρώσεις θα εκπροσωπούνται όμορφα με αυτό το φόντο στους τοίχους. Σκεφτείτε το μοναδικό σκηνικό που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στους τοίχους σας  από τα χρώματα αυτά για το επόμενο  πάρτι των παιδιών σας !

far-fetched 2g

ruby wine

 

Resourceful

Έπειτα, υπάρχουν οι αναρίθμητες αποχρώσεις, που ενσωματώνουν δύο υπέροχους τόνους χρωμάτων στο σκούρο: πορτοκαλί και μπλε. Πιστεύουμε ότι αυτές οι μπλε και πορτοκαλί διακοσμητικές λεπτομέρειες στις πλάτες της καρέκλας θα δώσουν στην κουζίνα σας μια λεπτή και καλαίσθητη έγχρωμη ανύψωση που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες από τη στιγμή που εισέρχονται στο δωμάτιο.

resourceful

 

Intricacy

Η περιπλοκότητα – όπως υποδηλώνει το όνομα – αντανακλά τη δημοτικότητα των περίπλοκων σχεδίων. Περιλαμβάνει διάφορα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία μερικοί θα έλεγαν ότι είναι τα «νέα ουδέτερα» καθώς και το Holly Berry Red and Yellow Sulfur. Λοιπόν, τι είναι πιο αποτελεσματικό  από μια ταπετσαρία; Είναι ένας προσιτός τρόπος να εισαχθεί ένα πρότυπο μοτίβο σε οποιοδήποτε χώρο. Η ταπετσαρία θα μπορούσε ακόμα και να τοποθετηθεί στα ρίχτια από τη ξύλινη σκάλα σας ! Ένα τέλειο θέμα για ανανέωση !!

intricacy

yellow sulfurholly berry

 

Intensity

Δράμα, δράμα, δράμα !! Η ένταση είναι τα πάντα και περισσότερο, χρησιμοποιώντας βαθιά, τολμηρά χρώματα για να δημιουργήσετε μια παλέτα που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Τα κλασσικά χρώματα , όπως το μπλε και το δαμάσκηνο, αναμειγνύονται με πορτοκαλί , βαθιά κόκκινα και χρυσά για μια «ορισμένη  δύναμη, βάθος και πολυπλοκότητα».

intensity 2g

 

Tech- nique

Η TECH-nique, είναι μια παλέτα χρωμάτων που είναι ένα νεύμα για την συνεχώς αυξανόμενη παρουσία της τεχνολογίας στη ζωή μας. Η παλέτα είναι μια έκρηξη διασκεδαστικών και δυνατών χρωμάτων, όπως το ζωντανό μπλε, το πράσινο, το φούξια, το μοβ, το τυρκουάζ και το ζεστό ροζ. Η τάση περιλαμβάνει επίσης το Brilliant White και το παγωμένο αμύγδαλο για να αντισταθμίσει αυτά τα χρώματα, τα οποία διαφορετικά θα μπορούσαν να φαίνονται υπερβολικά ισχυρά.

tech-nique 2g Brilliant-White

 

 

Τολμήστε !!

Βάλτε χρώμα στο χώρο σας και στη ζωή σας !!

 Το έντονο χρώμα αφυπνίζει , ζωντανεύει , ζωηρεύει τη διάθεσή μας !