Θερμομονωτικό υλικό – Neopor
19834
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19834,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Θερμομονωτικό υλικό – Neopor

Category
monotika ulika
About This Project

Το Neopor είναι το αποτέλεσμα της έρευνας της Basf και είναι το μοναδικό υλικό που προσφέρει θερμοπροστασία- ηχοπροστασία- και πυροπροστασία! Το Neopor είναι η θερμομονωτική πλάκα για την μόνωση νέας γενιάς. Χάρη στα φυσικά χαρακτηριστικά του αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν για τη θερμομόνωση των κτιρίων διαθέτοντας μονωτική ικανότητα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι σήμερα για οποιοδήποτε συμπυκνωμένο πολυστυρένιο. Προσφέρεται σε γκρι ασημί χρώμα, γιατί περιέχει γραφίτη. Ο γραφίτης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία μεταφοράς της θερμότητας στο εσωτερικό του υλικού.

Τα χαρακτηριστικά του υλικού Neopor μόνο λίγα δεν είναι!  Οι μονωτικές πλάκες Neopor προσφέρουν έναν από τους χαμηλότερους συντελεστές θερμικής αγωγιμότητας, είναι ανθεκτικές στη γήρανση, ατμοδιαπέρατες, άφλεκτες, έχουν μηδενική απορρόφηση νερού και φυσικά είναι πολύ ασφαλείς στη χρήση και προσφέρουν ευκολία στην επεξεργασία.

Εφαρμόζεται σε κατασκευές μονώσεων ταρατσών, σε  θερμοπρόσοψη , σε θερμομόνωση κεραμοσκεπών, οικοδομικά έργα, ακόμα και σε κατασκευές φυτεμένου δώματος!