Τραπεζαρίες, συνθέσεις καθιστικού – BONALDO
20241
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20241,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Τραπεζαρίες, συνθέσεις καθιστικού – BONALDO

Category
epipla
About This Project

Τα προϊόντα Bonaldo δημιουργούνται στην Ιταλία. Σχεδιασμένα από τους καλύτερους και με μία παραγωγική διαδικασία που έχει τελειοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου, διατηρώντας τις αρχές της εταιρίας άθικτες όπως η δημιουργικότητα, η ποιότητα και η καινοτομία, συνθέτοντας ένα αυθεντικό ιταλικό προϊόν.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και δε γίνεται το design να παραμείνει το ίδιο. Η ιταλική εταιρία Bonaldo βρίσκεται εδώ και είναι πανέτοιμη να μας καταπλήξει με τα πρωτότυπα αλλά και άκρως χρηστικά έπιπλά της όπως τραπεζαρίες, καρέκλες, πολυθρόνες, διακοσμητικά χώρου και ξεχωριστούς καναπέδες! Δε θα χρειαστεί να γράψουμε πολλά για αυτή τη συγκεκριμένη εταιρία, καθώς οι εικόνες και τα σχέδια που θα αντικρίσετε από τις συλλογές της, είναι ικανά να συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο με ισχυρή παρουσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα που θα διαμορφώσει το σπίτι σας. Ίσως και κάποιοι από εμάς να μη τη χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, όμως όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία που έχει και πως φυσικά η επιλογή της πρέπει να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή!

Το καθιστικό? Μα φυσικά! Δε θα μπορούσε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού μας να θεωρηθεί το πιο «πολυσύχναστο» ! Εκεί περνάμε συνήθως τις περισσότερες ώρες μας όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας είτε για να καθίσουμε με τους φίλους, είτε να απολαύσουμε μια ταινία ή ακόμη να παίξουν τα παιδιά μας.  Πώς θα μπορούσε λοιπόν το καθιστικό σας να μη συνοδεύεται από ευρύχωρα, χρωματιστά και πάνω απ’όλα μοναδικά σχεδιασμένα έπιπλα?  Επενδύστε σε έναν ευρύχωρο και αναπαυτικό καναπέ.. στην άψογα σχεδιασμένη πολυθρόνα .. στα ευφάνταστα σύνθετα και ζήστε στο χώρο σας όπως πάντα ονειρευόσασταν…!!