Ας μιλήσουμε για Ecofriendly κουζίνες ..!!
21433
post-template-default,single,single-post,postid-21433,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Ας μιλήσουμε για Ecofriendly κουζίνες ..!!

Ας μιλήσουμε για Ecofriendly κουζίνες ..!!

 

 

Θα μπορούσαμε να σεβαστούμε το περιβάλλον μας επιλέγοντας την κατάλληλη κουζίνα για το σπίτι μας ;

Και ευτυχώς , ναι, έχουμε την επιλογή  !

Το γεγονός ότι η ARAN Cucine ενδιαφέρεται για τη βιωσιμότητα είναι γνωστό.  Κέρδισε για 4 χρόνια το βραβείο Green Brand και επίσης πραγματοποίησε ένα σημαντικό έργο σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Stefano Boeri, το οποίο ονομάστηκε OASI. Η OASI  είναι  μια κουζίνα η οποία με το ξύλο  της που ανακυκλώνεται ,τη σιωπηρή καπνοδόχος της και τον συμπιεστή σκουπιδιών της, εκφράζουν ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα του περιβάλλοντος και της ακουστικής ρύπανσης.

Αλλά η προσοχή και η αγάπη της εταιρείας για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, είναι μια βαθιά ριζωμένη αξία, η οποία εμπνέει τις διαδικασίες και τις επιλογές παραγωγής της Aran. Με την πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council) η ARAN Cucine συμβάλλει στην προστασία της φύσης, δείχνει το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, προστατεύει τις ηθικές αξίες των κοινοτήτων που ζουν στα δάση και υιοθετεί μια πιο υπεύθυνη συμπεριφορά που συμβάλλει στη σωστή  χρήση των πλανητικών πόρων.

Η αναζήτηση οικολογικών και ανακυκλώσιμων υλικών, είναι επομένως πολύ σημαντικό θέμα για να προτείνουμε πράσινες λύσεις, ειδικά όταν πρόκειται για κουζίνες, καρδιά κάθε σπιτιού και τόπου όπου οι επιλογές επίπλων είναι θεμελιώδεις. Για να παράγει το μοντέλο Erika, με το φρέσκο ​​και ελαφρύ σχεδιασμό του, η ARAN Cucine επέλεξε το PET, ένα ανακυκλώσιμο πλαστικό υλικό, ιδανικό για την επαφή με τα τρόφιμα, χάρη στα υψηλά πρότυπα υγιεινής του. Χρησιμοποιείται για το «Κοινό σύστημα ραφιών», μια λύση – ράφι που επιτρέπει τον εμπλουτισμό της κουζίνας με ένα ζωντανό στοιχείο.  Το Pet ταιριάζει αρμονικά με το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων φινιρισμάτων  όπως το Cork Oak, Larch, Oak και απαλά διακριτικά  χρώματα, σχεδιασμένα για να ικανοποιούν κάθε γούστο της οικογένειας.

Μια άλλη σημαντική πιστοποίηση για την εταιρεία είναι ο κανονισμός ISO 14001, ο οποίος προβλέπει την ακριβή διαχείριση των ενεργειακών και φυσικών πόρων, τη μείωση των εκπομπών και ένα σύστημα πιο ελεγχόμενης και καταχωρημένης διάθεσης απορριμμάτων. Ένα σταθερό παράδειγμα αυτής της δέσμευσης είναι η Licia, πρωταγωνιστής μιας αναπαλαίωσης για το Euro Cucina 2018, το οποίο εκτελεί το ρόλο της παράδοσης με ένα σύγχρονο κλειδί: οι ξύλινες πόρτες υπενθυμίζουν τη χαρακτηριστική ζεστασιά των παλαιών κουζινών, αλλά η έλλειψη χειρολαβών προβάλλει την αισθητική της προς τα σύγχρονα τοπία.

Με πολλές διαφορετικές επιλογές, για να ταιριάζει σε τόσα διαφορετικά περιβάλλοντα, από τα βιομηχανικά πατάρια μέχρι τα πιο κομψά διαμερίσματα, η Licia φροντίζει για τη βιωσιμότητα, καθώς όλα τα χρησιμοποιούμενα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά και με πολύ χαμηλή εκπομπή SOV.

 

Η ARAN Cucine επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος, προσφέροντας Ecofriendly κουζίνες, ειδικά σχεδιασμένες για όσους αναζητούν ευελιξία, λειτουργικότητα, ηθική και βιωσιμότητα, τόσο στη ζωή όσο και στις λύσεις επίπλων.