Τοιχος και δαπεδο – Century
20797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20797,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Τοιχος και δαπεδο – Century

Category
dapedo
About This Project

Ο όμιλος Fincibec διαθέτει τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουν συνολική ετήσια δυνητική παραγωγή άνω των 10 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων. Μέσα από τις μάρκες Monocibec, Century και Naxos παράγει τεχνικά και διακοσμητικά κεραμικά πλακίδια τοίχου και δαπέδου σε ποικίλες μορφές, πάχη και τελειώματα για να καλύψουν τις ανάγκες των πιο διαφορετικών χρήσεων.

Η προσοχή στην οικολογική βιωσιμότητα ολόκληρης της διαδικασίας βιομηχανικής παραγωγής είναι μια από τις βασικές αρχές του ομίλου, η οποία συνεχώς προσπαθεί να χρησιμοποιεί πρώτες ύλες με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και να περιορίζει την κατανάλωση φυσικών πόρων όπως το νερό και το φυσικό αέριο. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται αυτομάτως μέσω συστήματος συμπαραγωγής προκειμένου να μειωθούν δραματικά οι εκπομπές στην ατμόσφαιρα. Η καινοτομία και η τεχνολογική έρευνα αποτελούν τα θεμέλια της υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει πάντα τα προϊόντα της Fincibec Group ώστε η συνολική ποιότητα να εκφράζεται τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά και να αποδεικνύεται άλλωστε από τις πολλές πιστοποιήσεις διαδικασιών και προϊόντων που ήδη κατέχει.

Η συνεχής δέσμευση του ομίλου για τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους τελικούς πελάτες είναι η παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών υποστήριξης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος. Ο όμιλος Fincibec έχει επιδιώξει επί μακρόν μια προσεκτική πολιτική βιομηχανικής οικολογικής βιωσιμότητας και έχει θέσει ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής σε ειδικές εγγυήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε στάδιο, από την εξόρυξη πρώτων υλών μέχρι τη συσκευασία, λαμβάνει υπόψη τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Και για την προστασία εσωτερικών χώρων, η εταιρία έχει αναπτύξει την τεχνολογία Antibact, μια επεξεργασία για κεραμικό υλικό που της προσδίδει μακροχρόνια αντιβακτηριακή προστασία.

Η εταιρία ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας «Made in Italy» που προωθεί ο ιταλικός σύνδεσμος βιομηχανικής κεραμικής «Confindustria Ceramica» και δεσμεύεται για πλήρη διαφάνεια όσον αφορά την προέλευση των προϊόντων του. Με το σήμα «Κεραμικά της Ιταλίας», η Fincibec υποδεικνύει ότι τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Η Century είναι γνωστή για την εξαιρετικά υψηλή απόδοση των κεραμικών επιφανειών της, τα προϊόντα της με μοντέρνα και πρωτοποριακή αισθητική, τα οποία κατασκευάζονται με την τελευταία γενιά τεχνολογικών διεργασιών και εστιάζουν στη δημόσια, εμπορική, βιομηχανική και τεχνική κατασκευή. Σε συνέχεια των τελευταίων τάσεων που εξέφρασαν οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές, η Century φέρνει στην αγορά συλλογές με απαράμιλλη απόδοση και δυνατότητες σχεδίασης. Είναι άλλωστε και η μία από τις υπόλοιπες τρεις μάρκες του ομίλου Fincibec, που μπορείτε να ανακαλύψετε στο κατάστημά μας, Μορφή!!